Inovácie nižších rádov ako motor zmysluplného a uzdržateľného rozvoja - Gubová, Klaudia, 1986-
Znalostný manažment, tvorivá duševná činnosť, vedecko-výskumná činnosť, kreativita, nápady, invencie a následné inovácie. Zapojenie inovačných útvarov do manažmentu podniku, zavádzanie nových technológií a postupov.