Kríza pre priveľa peňazí - Porubský, Juraj
Rozhovor so šéfredaktorom amerického magazínu Steveom Forbesom o tom, v čom spočíva hlavný problém ekonomík západného sveta, o zadlženosti Grécka a jej možnom riešení, o rovnej dani, o ekonomickom raste Číny.