O vajciach, kurencoch a miliardových obchodoch - Porubský, Juraj
Rozhovor s podnikateľom Andrejom Babišom o podnikaní v poľnohospodárstve, o dotáciách, o poľskom a francúzskom poľnohospodárstve, o vybudovaní Agrofertu, o fúziách, o konkurencii a korupcii.