Do kolísky namiesto do hrobu - Lászlóová, Klaudia
Zásady obehovej ekonomiky. Princíp výrobkov od kolísky do kolísky (cradle to cradle), v skratke C2C, čo je aj názov certifikátu. Šetrenie na likvidácii odpadu ako aj na nákladoch. Príklady firiem praktizujúcich vo svojej výrobe recykláciu.