Rozdiely medzi agilnou a štíhlou výrobou - Kopták, Michal
Projekty výroby budúcnosti, ich spoločné znaky a rozdiely medzi nimi v produktivite, automatizácii, IT technológiách. Agilná a štíhla výroba sú pojmy, ktoré sa začínajú presadzovať čoraz častejšie aby pomohli podnikom pri zefektívňovaní výrobných procesov a v niektorých prípadoch aj celkového chodu spoločnosti.