Outsourcing v podnikovej logistike - Kopták, Michal
Outsourcing logistických činností a dôvody zavedenia outsourcingu v logistike. Požiadavky trhu a spokojnosť zákazníka. Inovačné schopnosti a podniková flexibilita ako aj znižovanie a úspora nákladov. Informácie pre dodávateľov pre efektívnejšie napĺňanie podstaty outsourcingu.