Reforma vykazovania lízingov - Vašeková, Miroslava, 1978-
Už niekoľko rokov IASB a FASB spoločne pracujú na novom štandarde, ktorý by upravil aktuálne platné pravidlá a podmienky vykazovania lízingu. Ide o jeden z najdlhšie trvajúcich projektov, ktoré rady otvorili v snahe vytvoriť nový spoločný rámec vykazovania lízingov. Analýza konvergenčného procesu a navrhované zmeny, ktoré by mali vyústiť do prijatia nového spoločného štandardu a tým zaviesť do praxe nové pravidlá vykazovania lízingov.