Odborný nemecký jazyk v burzovníctve (komparatívna analýza na základe masmédií) - Lišková, Danuša
Preklad a charakteristika odborného textu. Odborný text z oblasti burzovníctva. Lexika odborného jazyka z oblasti burzovníctva.