Plánovanie v moderných trendoch manažmentu - Szabo, Ľuboslav
Hlavné funkcie plánovania, ich miesto v strategickom i operatívnom riadení v moderných trendoch manažmentu v súčasných podmienkach v podnikteľských organizáciách na Slovensku. Metódy a nástroje využívané v plánovacej činnosti.