Proposal of Employee Competency Improvement - Bednárová, Lucia
Zložky modelu kompetencií. Kroky k vývoju modelu. Posudzovanie pracovných pozícií z pohľadu časovej, finančnej, rozhodovacej a expertnej dimenzie. STN EN ISO 9001:2009. Cyklus PDCA. Plánovacia, testovacia, kontrolná a implementačná fáza vylepšenia systému kompetencií.