Ekonomické a regulatorní podmínky řízení likvidity v bankovním sektoru ČR v kontextu aplikace poměru likvidního krytí - Blahová, Naďa
Analýza ekonomického a regulačného chápania pojmu riadenia likvidity bánk v kontexte solventnosti bánk v situácii realizácie likviditného šoku.