Modely riadenia ľudských zdrojov a riadenie kariéry - Majtán, Miroslav
Možnosti rozvoja kariéry zamestnancov v stredných a veľkých podnikoch, ktorá vychádza zo základných modelov riadenia ľudských zdrojov. Navrhovaná metodika riadenia kariéry zemestnancov, úlohy a povinnosti všetkých zúčastnených strán.