(A)symetria v Okunovom zákone v štátoch Vyšehradskej skupiny - Boďa, Martin
Analýza vzťahu medzi cyklickým vývojom výstupu a nezamestnanosti ekonomík štyroch štátov V4 za obdobie sedemnástich rokov od roku 1998 do 2014 s cieľom posúdiť platnosť Okunovho zákona.