Regionálne aspekty príjmovej polarizácie v Slovenskej republike - Pauhofová, Iveta
Popis a analýza regionálnych charakteristík príjmovej polarizácie v regiónoch Slovenska. Pokrízový vývoj príjmov na Slovensku s dôrazom na jeho priestorové súvislosti, a to na agregovanej (okresnej/ krajskej) a individuálnej úrovni.