Domov je pre nás istota, export ponúka možnosti - Haluza, Ivan
Rozhovor so spolumajiteľom konzervárne Novofruct Sk Pavlom Uhrínom. Kľúčové atribúty úspechu na zahraničných trhoch. Príprava na nový trh. Priamy vývoz do 20 štátov. Prekonávanie lokálpatriotizmu. Cesta do zahraničia cez etablovaných distribútorov. Ziskovejší export ako predaj na domácom trhu.