Matkám prácu! - Makarová, Xénia
Problematika zamestnanosti matiek po rodičovskej dovolenke. Chýbajúce štátne jasle. Rozdiel v platoch medzi ženami a mužmi na Slovensku. Nedostatok miest v materských školách. Snaha vlády presunúť iniciatívu na firmy. Čo by matkám pomohlo, resp. reálne riešenia. Finančná podpora od štátu pre čiastočné pracovné úväzky. Previazanosť medzi ekonomickou úspešnosťou podnikov a podielom žien v ich vedení. Zastúpenie žien na trhu práce vo vybraných krajinách.