Managing activities supporting the elimination of civilization diseases - Lieskovská, Vanda, 1961-
Vývoj populačnej mortality podľa najrozšírenejších chorôb v EÚ. Vzťah socio-ekonomických ukazovateľov a miery mortality skúmaný korelačnou a regresnou analýzou.