Autentický leadership a jeho uplatňovanie v podnikovej praxi - Novotná, Eliška
Oblasť autentického leadershipu a vplyv lídrov na ich pracovnú výkonnosť. Vzťah autentickosti lídrov a ich pracovnej úspešnosti overovaný na vzorke 55 lídrov pôsobiacich vo vedení troch organizácií v Českej republike, Maďarsku a na Slovensku.