Postavenie pracovnej sily agrosektoru v národnom hospodárstve Slovenskej republiky - Tóth, Miroslav, 1961-
Agrosektor je súčasťou národného hospodárstva SR. Jeho podiel na tvorbe pracovných miest, resp. zabezpečení zamestnanosti zodpovedá jeho prínosu pre tvorbu HDP. Autor skúma zmenu počtu pracujúcich v agrosektore, podiel pracujúcich mužov a žien, úplné náklady práce, priemerné mesačné mzdy. Tieto údaje sú porovnávané v čase a za agrosektor a celé národné hospodárstvo.