Financial Decisions of Managers during the Crisis - Harumová, Anna, 1955-
Rastúca nestabilita finančných trhov a riadenie finančných procesov podniku v období krízy. Rastúca insolventnosť korporátnych podnikov v SVE. Nástroje finančných riaditeľov na boj s finančnou krízou. Lokalizačné faktory umiestnenia podniku medzi krajinami V4.