Záujem o štúdium klesá, najmä o právo a spoločenské vedy - Medveď, Miroslav
Hodnotenie fakúlt vysokých škôl. Kapacitné možnosti vysokých škôl prevyšujú reálny záujem o štúdium. Znížený záujem o právo a spoločenské vedy. Poradie fakúlt podľa ARRA.