Investment Projects Evaluation by Usage of Real Options - Hyránek, Eduard, 1955-
Klasická metóda pre hodnotenie investičných projektov. Modely hodnotenia reálnych možnostív inestovať a ich použitie. Hodnotenie podniku ako alternatívna možnosť investície.