Zmeny vo funkciách manažmentu v dôsledku globálnej hospodárskej krízy - Beňová, Martina
Vymedzenie základných pojmov súvisiacich s riešenou problematikou a identifikovanie slabých miest a nových prístupov v plánovaní, organizovaní, personalistike, vedení a kontrole. Analýza funkcií manažmentu v kontexte s globálnou hospodárskou krízou. Dopady hospodárskej krízy na manažéra a manažment vo všeobecnosti.