Analýza zmien v štruktúre ekonomických subjektov v jednotlivých krajoch Slovenska - Hurbánková, Ľubica, 1980-
Suslovov koeficient podobnosti štruktúr. Analýza ekonomických subjektov na Slovensku podľa počtu a právnej formy. Analýza zmien v štruktúre právnických osôb. Analýza zmien v štruktúre fyzických osôb.