Poľnohospodárske klastre v Európskej únii a na Slovensku - Gajdová, Denisa, 1977-
Pojem klaster, klastrová iniciatíva, základné charakteristiky klastrov. Poľnohospodárske klastre v EÚ. Zamestnanosť v EÚ v poľnohospodárstve. Identifikácie klastrov a klastrových iniciatív. Vývoj koeficientu lokalizácie v sektore poľnohospodárstva, lesníctva a rybolovu.