Vývoj miery vzniku a zániku podnikov na Slovensku podľa SK NACE - Vojtková, Mária, 1966-
Tvorba databázy demografie podnikov podľa SK NACE. Miera vzniku a zániku podnikov podľa SK NACE v rokoch 2008-2013.