Medzinárodná konferencia doktorandov a mladých vedeckých pracovníkov: „Ekonomické, politické a právne otázky medzinárodných vzťahov 2015“ - Krkošková, Zuzana
Informácia o konaní medzinárodnej konferencie doktorandov a mladých vedeckých pracovníkov v dňoch 29. a 30. mája 2015 vo Virte s názvom Ekonomické, politické a právne otázky medzinárodných vzťahov 2015.