Formy podpory a výchovy pre mladých podnikateľov v stavebníctve v Slovenskej republike - Šúbertová, Elena
Bytové družstvá - ich vznik a vývoj. Trh s bytmi v EÚ a v SR. Tri základné znaky na trhu s bytmi v SR. Družstvá a družstvá zamerané na predaj a prenájom nehnuteľností na Slovensku za roky 2010-2014. Kritériá, ktoré majú vplyv na rozhodovanie o kúpe, predaji, či prenájme nehnuteľností v SR. Podpora rozvoja bývania zo strany štátu.