Zamestnanosť z pohľadu vzniku a zániku podnikov na Slovensku podľa SK NACE - Vojtková, Mária, 1966-
Zisťovanie zamestnanosti na Slovensku podľa demografie podnikov. Priemerný evidenčný počet zamestnancov. Priemerný počet zamestnaných osôb. Zamestnanosť vo vzniknutých a zaniknutých podnikoch podľa SK NACE (2008-2013).