Demografia podnikov Slovenska z pohľadu právnej formy vlastníctva podnikov - Bolgáč, Ján, 1959-
Právna forma organizácie na Slovensku. Vývoj počtu ekonomických subjektov za roky 2000-2013. Vznik a zánik ekonomických subjektov za roky 2000-2013.