Stravovanie zamestnancov - Kovalčíková, Martina
Povinnosť zamestnávateľa zabezpečiť stravovanie pre svojich zamestnancov. Spôsoby zabezpečenia stravovania. Finančné zabezpečenie stravovania. Poskytnutie stravovania v osobitných prípadoch. Krátenie stravného.