Zamestnanosť v poľnohospodárstve v závislosti od veľkosti podniku a jeho právnej formy - Tóth, Miroslav, 1961-
Charakteristika poľnohospodárstva, lesníctva a rybolovu. Vývoj počtu podnikateľských subjektov s predmetom ekonomickej činnosti poľnohospodárstvo, lesníctvo a rybolov v sledovanom období 2009 až 2014. Ekonomické subjekty podľa právnych foriem ekonomických činností Poľnohospodárstvo, lesníctvo a rybolov a veľkostnej kategórie počtu zamestnancov - podniky, živnostníci, samostastne hospodáriaci roľníci (2009-2014).