Riadenie služieb IS/IT v podnikoch na Slovensku - Romanová, Anita, 1973-
Súčasné riešenia IS/IT (informačné systémy a informačné technológie), umožňujú podnikom dosahovať významné ekonomické efekty a vytvárať konkurenčnú výhodu. Oblasť riadenia služieb IS/IT a identifikovanie aktuálneho stavu poznania v tejto oblasti.