Podnikateľské inkubátory ako nástroj pomoci začínajúcim podnikateľom - Kinčáková, Michaela
História a význam podnikateľských inkubátorov. Druhy a členenie inkubátorov. Podnikateľské inkubátory na Slovensku. Rozdiely medzi podnikateľským a technologickým inkubátorom v praxi na Slovensku. Podnikateľský inkubátor v Malackách. Technologické inkubátorové centrum v Prešove.