Význam systému financovania projektov malých a stredných podnikov ako faktora podnikateľského prostredia na Slovensku - Kovalev, Andrej
Komparácia čiastkových výsledkov výskumu podnikateľského prostredia v SR, ktorý sa uskutočnil v troch fázach, v roku 2008, 2012 a 2015. Metodika práce a metódy skúmania. Rámcové vymedzenie základného súboru. Význam systému financovania MSP ako faktora podnikateľského prostredia. Opisné štatistiky bariér podnikania v roku 2008, 2012 a 2015.