Potenciál sakrálnych pamiatok na Slovensku a návrh opatrení pre jeho lepšie využitie v cestovnom ruchu - Litomerický, Juraj
Využívanie sakrálnych pamiatok (kostoly, chrámy), ktoré patria medzi architektonické skvosty v cestovnom ruchu. Opatrenia, zamerané na zlepšenie využívania sakrálnych pamiatok v cestovnom ruchu na Slovensku.