Fajčenie na pracovisku - Žuľová, Jana
Zákaz fajčenia má svoje osobitné miesto aj na pracovisku. Aké povinnosti má zamestnávateľ, môže poskytnúť zamestnancovi prestávku na fajčenie? Dôsledky porušenia zákazu fajčenia.