International scientific conference: “International relations 2014 – current issues of world economy and politics” - Adašková, Daša
15. medzinárodná vedecká konferencia "International Relations 2014" usporiadaná fakultou medzinárodných vzťahov Ekonomickej univerzity v Bratislave. Aktuálne otázky o EÚ: kríza, makroekonomické nerovnováhy, stav jednotného trhu. Svetové témy: PZI na Ukrajine, korporátna kultúra v USA a EÚ, spolupráca vo V4. Aktuálne problémy v medzinárodnej politike a práve, ukrajinská kríza, vývoj na Blízkom východe a juhovýchodnej Ázii.