Dopady krízy na podnikateľskú činnosť malých a stredných podnikov v odvetví stavebníctva - Uhliar, Miroslav, 1981-
Základné makroekonomické výsledky ekonomiky SR a odvetvia stavebníctva. Hospodársky cyklus a určenie fázy pomocou makroekonomických indikátorov v SR. Vymedzenie malých a stredných podnikov. Vývoj počtu MSP v hospodárstve za odvetvie stavebníctva (2005-2014). Vplyv krízy na podnikanie MSP v sektore stavebníctva.