<The> Development of Talents at Workplace in the Slovak Republic - Matulčíková, Marta, 1964-
Metódy a zásady uplatňované pri príprave štruktúry a obsahu vyučovacích predmetov podporujúcich rozvoj ekonomických znalostí a obchodných zručností u študentov neekonomických študijných programov. Identifikácia a postoj k rozvoju talentov v slovenských podnikoch.