Čo ovplyvňuje naše rozhodovanie pri nákupe? - Jarošová, Jana
Emócie nás ovplyvňujú aj pri takej činnosti, ako je nakupovanie. Nákupné rozhodovanie tvorí celý rad fáz a pôsobí naň množstvo rôznych faktorov. Poznať tieto vplyvy a ich dopady na spotrebiteľov znamená pre predajcu získanie významnej konkurenčnej výhody. Čím je ovplyvňované nákupné správanie.