Časový manažment na pracovisku - Slaninková, Katarína
Časový manažment je proces organizovania a plánovania, koľko veľa času stráviť konkrétnymi aktivitami, a to s cieľom dosiahnuť efektívnosť, produktivitu a výkonnosť. Výhody správneho časového manažmentu na pracovisku. Základné zásady. Prečo časový manažment zlyháva, najčastejšie chyby v časovom manažmente.