Možnosti uplatnenia odbytových družstiev v súčasných trhových podmienkach SR - Bartoš, Adam
Štruktúra družstiev na Slovensku. Odbytové družstvá. Silné stránky odbytových družstiev. Faktory ovplyvňujúce nákupné rozhodovanie spotrebiteľa. Výhody odbytových družstiev v oblasti pestovania zeleniny a ovocia.