Long Term Passive Investment Strategies as a Part of Pension Systems - Chovancová, Božena
Porovnanie výkonnosti dôchodkových fondov podľa indexov S&P 500, Nikkei 225 a DAX 30. Návratnosť konzervatívnych investícií vo fondoch a porovnanie s akciovými portfóliami.