Heideggerova analýza moderného myslenia a biovedecký výskum - Tomašovičová, Jana
Oblasti biovedeckého výskumu, ktoré v súčasnosti prinášajú stále náročnejšie výzvy. Etické a sociálne dilemy ako dôsledky biovedeckého skúmania. Spôsoby, ako sa s novým poznaním vyrovnať hľadá aj filozofia.