Conceptualizing Low - Skillness: A New Approach - Kureková, Lucia
Štrukturálne procesy a fundamentálne zmeny na trhoch práce a ich odlišný dopad na jednotlivca s odlišnými vlastnosťami. Kategórie pracovníkov, ktorí sú formálne vzdelaní a vyškolení, avšak chýbajú im potrebné zručnosti. Príčiny nizkokvalifikovanosti a možnosti sociálnej integrácie.