Novely školských zákonov - Konečná Veverková, Ingrid
Najpodstatnejšie zmeny v školskej legislatíve od 1. septembra 2015 a ich aplikácia v riadiacej praxi manažmentu škôl a školských zariaden. Zákon č. 188/2015 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 245/2008 Z. z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon).