Recenzia - Kucharová, Jana, 1981-
Recenzia na vysokoškolský učebný text Jany Spálovej, ktorý je praktickou cvičebnicou určenou na osvojenie si štylistiky anglických právnych textov, konkrétne na osvojenie si správneho tvorenia zmlúv v anglickom jazyku.