V Česku chybí kvalifikovaní pracovníci - Kejhová, Hana
Oživenie českej ekonomiky a jeho pozitívny dopad na pracovný trh. Rast počtu voľných pracovných miest. Nedostatok uchádzačov v IT segmente, priemysle a výrobe. Pokles dlhodobej nezamestnanosti. Porovnanie základných ekonomických dát z roku 2014 a 2015.