Agresívne správanie žiakov voči učiteľom - Emmerová, Ingrid
Nárast problémového správania detí a mládeže v základných a stredných školách. Sociálno-patologické javy - agresívne správanie, šikanovanie a kyberšikanovanie žiakov voči učiteľom. Prevencia a sociálno-výchovná práca v škole.